Pogoji uporabe

To stran vzdržuje Summit motors Ljubljana (v nadaljevanju SML) in pooblaščeni Fordov trgovec (v nadaljevanju trgovec), naveden zgoraj desno na vstopni strani. Z vstopom na to stran sprejemate spodaj navedene pogoje uporabe.

Splošni pogoji
Trgovec, SML in Ford se trudimo, da so na strani trgovca čim bolj sveži in točni podatki.

Ford nenehno išče poti za razvoj novih tehnologij, oblikovnih in produkcijskih rešitev. Prizadeva si za razvoj svojih avtomobilov. Zato si pridržuje pravico do spremembe tehničnih podatkov, opreme, cen in barv. Najnovejše tehnične podatke, opremo in ceno vozil boste izvedeli pri svojem trgovcu. Podatki o hitrosti ali zmogljivosti so zgolj tehnični podatki in se ne smejo upoštevati kot vzpodbuda za nevarno vožnjo izven zakonsko določenih hitrostnih omejitev.

Vsi podatki o porabi goriva so v skladu z direktivo 93/116/EC. Izračunani so bili na podlagi enakega testnega cikla kot se uporablja pri uradni klasifikaciji vrednosti izpušnih plinov. Ne morejo se primerjati s predhodnimi podatki o hitrosti/mestni vožnji. So bolj ustrezni pokazatelji dejanske porabe goriva. Ob običajni uporabi vozila se izmerjeni podatki o porabi goriva lahko razlikujejo od izmerjenih. Izračunan rezultat je odvisen od tehnike vožnje, cestnih in prometnih razmer, okoljskih faktorjev in stanja vozila. Če so odstopanja prevelika, se prosimo obrnite na svojega serviserja.

Avtorske pravice
Vse avtorske pravice, vključno z tekstom in pravico do podatkov, pripadajo Fordu, SML ali trgovcu. Kopiranje, reproduciranje, ponovno objavljanje ali posredovanje kateregakoli teksta, slike, grafike, logotipa, ikone, gumba ali dela prej naštetega za komercialne namene in javne objave ni dovoljeno brez predhodnega pisnega dovoljenja s strani imetnika avtorske pravice.

Prirejanje, spreminjanje ali ustvarjanje informacij s te strani ni dovoljeno, razen za privatne nekomercialne namene.

Trgovec si pridržuje pravico, da uporabi za svoje potrebe, za objavo na spletni strani ali v kakršnikoli drugi obliki, tudi v reklamne namene, ves material posredovan preko te strani, vključno s teksti in slikovnim materialom. Trgovec si pridržuje pravico do pregleda, korekcije in zavrnitve predloženih materialov.

Odstopanja
Trudimo se zagotavljati, da so informacije na naši strani kar najbolj točne, popolne in aktualne. Z uporabo te strani, se strinjate s pogoji uporabe, ki začnejo veljati ob vašem prvem obisku spletne strani.

Ne glede na vaše zakonske pravice so vsi podatki, teksti, imena, slikovni material, logotipi in povezave pripravljeni tako kot so. Ne zagotavljamo, da so podatki v vsakem trenutku točni in popolni, niti ne moremo zagotoviti, da bo stran delovala nemoteno in brez napak, ali da sta stran in strežnik brez virusov.

V nobenem primeru trgovec, SML ali Ford ne odgovarjajo za nobeno osebno ali kakršno koli drugo škodo, ki bi lahko nastala zaradi uporabe informacij ali predstavitve produktov na tej spletni strani. To velja brez omejitev tudi za vso posredno ali posledično škodo, ki bi nastala zaradi uporabe ali neuporabe podatkov.

Če ni med pogoji uporabe nikjer drugače določeno, ne odgovarjamo za nobene terjatve povezane z delovanjem ali razpoložljivostjo te spletne strani.

Blagovne znamke
Vsa imena, slikovni material in logotipi, ki identificirajo Ford, so Fordova lastninska pravica. Vse ostale blagovne znamke, produkti in imena podjetij, ki se pojavljajo na tej spletni strani so last vsakega posameznega imetnika. Ford ne dovoljuje njihove uporabe nobeni tretji osebi. Vsaka uporaba teh blagovnih znamk, predstavlja prekršitev pravic lastnika blagovne znamke.

Zunanje povezave
Trgovec ali SML ne odgovarjata za nobene zunanje povezave na ali iz strani. Vsaka zunanja stran, ki jo obiščete tako, da kliknete na povezavo, je zunaj območja kontrole trgovca ali SML in jo obiskujete na lastno odgovornost.


Zavrnitev programske opreme
Programska oprema, ki jo lahko namestite na svoj računalnik s te spletne strani, je bila preverjena in testirana v vseh fazah priprave. Vendar vam priporočamo, da tako kot pri vsaki novi programski opremi, najprej zaženete protivirusni program. Priporočamo tudi, da pred namestitvijo nove programske opreme na svoj računalnik pripravite varnostno kopijo trdega diska svojega računalnika. Trgovec ali SML ne odgovarjata za morebitne težave, poškodbe ali/in izgubo podatkov v vašem računalniškem sistemu, ki bi lahko nastale med uporabo te programske opreme. Pred namestitvijo katerekoli programske opreme se posvetujte s svojim vzdrževalcem računalniške mreže.

Jurisdikcija
Če se ugotovi za kateregakoli od pogojev uporabe, da je nezakonit ali neveljaven glede na zakone, ki veljajo v Sloveniji, ga je potrebno izločiti iz pogojev uporabe. Vsi ostali pogoji uporabe ostanejo v veljavi in so zavezujoči.

Trgovec in SML si pridržujeta pravico do spremembe kateregakoli pogoja ob kateremkoli času, sprememba bo objavljena na spletni strani.

Če se s pogoji uporabe ne strinjate, morate takoj zapustiti spletno stran.